İSTANBUL / ŞİŞLİ - Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Fulya Mh.Mehmetçik Cd. Hüseyin Cahit Yalçın Sk. No24 ŞİŞLİ/İSTANBUL
Vizyon
Ekonomik, sosyal ve kültürel yeterliliğe sahip öğrenciler, Beden,zihin,ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne , geniş bir dünya görüşüne sahip insan haklarına, Türk Milleti’nin milli-manevi değerlerine sahip ve bu değerlere saygılı öğrenciler, Eğitim sorunlarına duyarlı veli, idare, öğretmen, öğrenci işbirliğine inanan veliler,
Misyon
Öğrencilerin ekonomik, sosyal ve kültürel yeterliliğe sahip olmalarını sağlamak, ülkemizin ihtiyaç duyduğu hizmetler sektöründe yönetim ve kontrol becerisi kazanmış, mensubu olmakla iftihar ettiğimiz Yüce Türk Milleti’ne ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde ve bunları davranış haline getirmiş bireyler yetiştirmektir...
Öğretim Şekli :Normal
09:00 / 16:25
Kalorifer
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuza Metrobüs, Metro ve Otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır. Şişli-Mecidiyeköy durağında indikten sonra Cevahir alışveriş merkezinin arkasından okulumuza ulaşabilirsiniz.
Okulumuz Şişli Merkeze yürüme mesafesinde,